top of page
  • Henk Hendriks, als zzp'er werkzaam voor MAINsupport

“Zij luisteren heel goed naar mijn wensen en houden daar veel rekening mee”

Aldus Henk Hendriks, als zzp’er lovend over de samenwerking met MAINsupportToen de 57-jarige Henk Hendriks uit Swalmen na 23 jaar vast dienstverband besloot om als zzp’er voor zichzelf te beginnen, haalde corona al zijn plannen onderuit. Henk was er helemaal klaar voor, hij zou als zelfstandig ondernemer vakantiewoningen in de Eifel gaan bouwen, maar dat pakte volledig anders uit.


Teamleider in staalsector

Henk Hendriks: “Ik heb jarenlang in de staalsector gewerkt, ook als teamleider. Bij een machinefabriek vielen o.a. de spuiterij, de plaatwerkafdeling, de verspaning en de constructiewerkplaats onder mijn verantwoordelijkheid. Ik mocht in die tijd leidinggeven aan een mooi team van specialisten. Na een reorganisatie voelde ik mij niet meer op mijn plek en besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik ben toen ook gestart met een opleiding in de bouw.”


Henk Hendriks

 


Vakantiewoningen “Mijn vrouw en ik hebben een huisje in de Eifel waar wij ook onze caravan stalden voor onze vakanties in Oostenrijk en Italië. Dat huisje wilde ik eerst van hout maken, maar vanwege alle brandveiligheid koos ik voor stalen Micro-Rib sandwichpanelen. De eigenaar van het park vond mijn huisje zo mooi, dat hij mij vroeg om voor hem meerdere van dat soort stalen huisjes te gaan bouwen. Dat zou ik dan als zzp’er gaan doen. Tsja, en toen kwam corona, mocht niemand meer in het park en zag ik mijn opdracht in rook opgaan”, aldus Henk.

 

MAINsupport

“Ik heb toen bij MAINsupport aangeklopt en samen met hen via een matrix gekeken waar mijn specialiteiten lagen. Aangezien ik behoorlijk allround ben en jaren ervaring heb, waren er veel aanknopingspunten en zag MAINsupport mogelijkheden voor samenwerking. Ik vind het leuk om bijvoorbeeld timmerwerkzaamheden te doen, om te metselen en met beton te werken. Die specifieke werkzaamheden vallen niet onder het takenpakket van een W- en een E-monteur van MAINsupport, maar daar hebben ze mij dus nu voor.” 

Mijn werkzaamheden Henk gaat verder: “Ik heb recent namens MAINsupport een opdracht afgerond bij DSV in Venlo. Daar was ik zo’n beetje manusje-van-alles. Ik ondersteunde de aardige mensen van de afdeling Facility en herstelde bijvoorbeeld defecte aanrijbeveiligingen, dockpoorten en deurdrangers en begeleidde externe firma’s die voor werkzaamheden bij DSV moesten zijn. Nu werk ik namens MAINsupport bij een bedrijf in Weert en doe ik o.a. nooddouches installeren, metselen en containers lassen. Zo allround en breed inzetbaar ben ik dus.”

 

Samenwerking “De samenwerking met MAINsupport is perfect. Ik heb een poosje als zzp’er voor particulieren gewerkt en bij mijn klanten bijvoorbeeld badkamers en toiletten geplaatst, gemetseld en gestuct. Dan was ik na een hele dag werken nog niet klaar, omdat er dan offertes en facturen moesten worden gemaakt en ik ook nog acquisitie moest doen. Daar was ik echt heel veel tijd mee kwijt.


Nu ik voor MAINsupport werk hoef ik dat gelukkig niet meer te doen. Na een werkdag kom ik thuis en valt alles van me af. Aan het einde van de week geef ik per e-mail door hoeveel uren ik heb gewerkt en een paar weken later staat het geld op mijn rekening. Dat klopt altijd. Mooier kun je het jezelf niet wensen.


Voorafgaand aan de samenwerking met MAINsupport heb ik mijn voorkeuren en wensen kenbaar kunnen maken en daar wordt echt heel veel rekening mee gehouden.”
Meerwaarde voor klanten van MAINsuport Henk Hendriks: “Monteurs van MAINsupport zijn bij van tal van bedrijven aan het werk. Als zo’n bedrijf dan een bouwkundige klus heeft, moesten deze bedrijven vaak verschillende externe firma’s inhuren. Nu hoeft dat dus niet meer. MAINsupport levert niet alleen W- en E-monteurs, maar is ook voor alle andere werkzaamheden de juiste partij. Da’s op en top service.


MAINsupport op haar beurt weet ook wat ze aan mij heeft. Ik ben heel betrouwbaar en stabiel. Met bijna 40 jaar ervaring breng ik veel expertise en zelfstandigheid mee. Dat is niet alleen voor onze klanten, maar ook voor MAINsupport van grote meerwaarde. Wij kunnen op elkaar bouwen en dat is heel fijn samenwerken.”

Comments


bottom of page