top of page
  • Leroy Theunissen, regiomanager bij MAINsupport:

"Wij hebben een unieke formule voor klant en personeel"

Al sinds 1999 is MAINsupport B.V. uit Koningsbosch een begrip in Limburg. Het bedrijf koppelt (tijdelijk) vakmensen uit de techniek aan bedrijven die deze specialisten nodig hebben. Een dienstverlener gespecialiseerd in techniek, die ervaren maintenance technici tijdelijk en op elk gewenst moment kan inzetten op locatie van de klant.


Leroy Theunissen, regiomanager bij MAINsupport: “Wij hebben een formule die zowel voor onze klanten uit het bedrijfsleven als voor technische vakmensen van enorme meerwaarde is. Heeft u bijvoorbeeld als industrieel bedrijf tijdelijk of voor langere periode ervaren elektrotechnische of mechanische monteur(s) nodig, dan levert MAINsupport de juiste gecertificeerde en geschoolde vakmensen. U hoeft dus niet lang op zoek voor het opvangen van tijdelijke pieken of personeelstekort, wij leveren de juiste mensen voor de duur die u wenst op uw bedrijfslocatie. Dat is zo geregeld, hoe gemakkelijk wilt u het hebben?”“Daarnaast is het voor technische vakmensen natuurlijk geweldig uitdagend en afwisselend om te variëren van werkplek. De ene keer ben je aan het werk bij een bedrijf in de food- of keramische industrie, een andere keer ga je weer aan de slag in de metaalsector of machinebouw. Kort- of langdurig werken op de locatie van onze klanten, volledig uitgerust met het juiste gereedschap en mogelijk een eigen bedrijfsauto. Wat wil je nog meer? MAINsupport biedt jou de luxe van een vaste baan met een ongekende flexibiliteit, gevarieerdheid en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden”, aldus Silvia van Emmerik, officemanager bij MAINsupport.Theo Stals, planner/werkvoorbereider bij MAINsupport: “MAINsupport kan altijd goede vakmensen gebruiken. Heb je een technische opleiding afgerond of affiniteit met techniek, maak dan eens vrijblijvend kennis met ons familiaire bedrijf. Wie weet spreekt het team en onze werkwijze jou zo aan dat wij jou binnenkort als onze nieuwe collega kunnen verwelkomen. Ben je ZPP’er en zoek je een mooie tijdelijke of langdurige technische opdracht? Ook dan spreken wij jou graag ben je van harte welkom.”


Bezoek onze website www.mainsupport.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@mainsupport.nl. Natuurlijk mag je ook altijd bellen naar 0475-302416.MAINsupport B.V.

Kerkstraat 14

6104 AC Koningsbosch

Nederland

Telefoon: +31 475 302 416

Comments


bottom of page