top of page
  • Nollie Verstappen, als monteur werkzaam bij MAINsupport:

"Wij zijn super blij met onze nieuwe bedrijfswagens"

MAINsupport heeft recent behoorlijk geïnvesteerd in haar wagenpark. Samen met Janssen Kerres Kia Roermond en Wealerlease werden in de afgelopen weken maar liefst zeven nieuwe bedrijfswagens in gebruik genomen.


Vanaf nu rijden wij door Limburg met de KIA Ceed Sportswagon!De 38-jarige Nollie Verstappen uit Maastricht is in zijn nopjes met de nieuwe bedrijfswagen. "Dit is mijn tweede bedrijfswagen via MAINsupport en ik ben er erg blij mee. Ik werk sinds januari dit jaar namens MAINsupport als onderhoudsmonteur bij Wienerberger in Brunssum en deze nieuwe bedrijfswagen zorgt voor veilige kilometers.


Ik ben nu ruim drie-en-een-half jaar in dienst bij MAINsupport en dat voelt perfect. Doordat je vaak wisselt van werkplek leer je veel nieuwe mensen kennen en aan verschillende productiemachines werken. Dat dynamische, dat vind ik fijn.


De directie van MAINsupport is top. Als personeelslid word je goed behandeld, alsof je familie bent. Dat is voor mij heel prettig."Ook Max Takacs en Roland Olzheim zijn erg tevreden met de nieuwe bedrijfswagens van MAINsupport. Zo hebben ze alle inspraak gehad over welke auto ze wilden en welke pakketten daar dan bij moesten horen. Beide heren werken op dit moment als onderhoudsmonteur bij Tata Steel in Maastricht.


De 35-jarige Max Takacs woont met zijn vriendin en hun twee kinderen in Sittard.

Max werkt al zes jaar voor MAINsupport en vindt de variatie in zijn werk erg fijn. "Ik wil liever niet te lang op één project of klus zitten. Via MAINsupport werk ik bij verschillende opdrachtgevers en dat is wat ik wil."


Max gaat verder: "Ik voel mij op mijn gemak bij MAINsupport. Ze nemen mij serieus en ze doen veel voor de medewerkers. Zoals het organiseren van bedrijfsfeestjes, uitnodigingen voor etentjes, maar we krijgen bijvoorbeeld ook attenties met Pasen en Kerst. Ze denken aan hun werknemers en dat voelt heel goed."Roland Olzheim is 48 jaar en woont met zijn vrouw en hun kinderen in Heerlen.

"Toen het bericht kwam dat er nieuwe bedrijfswagens zouden komen, werd ik voor een bespreking en bezichtiging uitgenodigd bij Mobimall Automotive B.V. in Echt. Daar stonden toen een aantal modellen waaruit we konden kiezen. De wagen die ik heb gekozen en waar ik sinds juli in mag rijden voelt geweldig."


Ook Roland is een trouwe gediende en is al ruim zeven jaar in dienst bij MAINsupport. "Het is daar fijn en leuk werken. De leidinggevenden voelen voor mij niet aan als een soort baas, maar eerder als één van ons. Dat is erg prettig, vind ik.


Ik werk als storingsmonteur in ploegendienst bij Tata Steel, nu alweer ruim 15 maanden. Mijn collega's hier zien mij als volwaardige collega, ook al werk ik voor MAINsupport."Lijkt het jou wel wat om een leaseauto te hebben waarmee je zowel privé als zakelijke kilometers mag rijden? En ben je ook nog op zoek naar een super leuke en afwisselende baan als monteur WTB en/of Elektro. Dan is MAINsupport het bedrijf dat bij jou past!


Meer informatie over deze vacatures? Klik dan HIER.

Comentários


bottom of page