top of page
  • Marc Jennen, werkvoorbereider bij Mourik Infra in Echt

“MAINsupport laat ons nooit in de steek, leveren snel en wij kunnen altijd op hun inzet vertrouwen"

(aldus Marc Jennen, werkvoorbereider bij Mourik Infra in Echt)


Mourik behoort bij de grotere zelfstandige familiebedrijven van Nederland met wereldwijd ruim 2.000 medewerkers. Een B2G en B2B-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling. Mourik staat voor een gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Innovatiekracht, ondernemerszin, en hardwerkende, competente en betrokken medewerkers maken Mourik tot een toekomstgericht bedrijf.


Mourik Infra heeft een vestiging in Echt die gespecialiseerd is in o.a. staalbouw voor de landelijke en regionale infrasector. Denk daarbij aan verkeerskundige draagconstructies zoals verkeersportalen, liggers en uithouders voor rijkswegen en stalen bruggen, maar ook aan de nieuwbouw en het onderhoud/renovatie van natte kunstwerken zoals stuwen en sluizen.


Mourik Infra in Echt en MAINsupport werken al zo’n vijf jaar nauw samen en die samenwerking bevalt beide partijen erg goed.
MAINsupport staat altijd voor ons klaar Marc Jennen, werkvoorbereider bij Mourik Infra Echt: “Het voordeel van onze samenwerking met MAINsupport is simpel; ik hoef maar te bellen of een appje te sturen en MAINsupport gaat gelijk aan de slag voor Mourik. Wij werken natuurlijk vooral met eigen personeel aan onze infraprojecten, maar in piekmomenten en bij calamiteiten moeten wij opschalen en dan staat MAINsupport altijd voor ons klaar.”


"Zoals bijvoorbeeld vorig jaar toen er door het slechte weer een duwbak losbrak bij stuw Linne en enorme schade aanrichtte. Dat is een enorme calamiteit waarbij Mourik gelijk in actie komt. Dan moeten alle hens aan dek en zijn er in één keer veel handjes nodig. Op zo’n moment kunnen we rekenen op MAINsupport. Zij laten ons nooit in de steek, ze leveren snel en we kunnen altijd op hun inzet vertrouwen.”


Het is vaak puzzelen, maar we komen er altijd uit Leroy Theunissen, accountmanager bij MAINsupport: “Als zo’n vraag van Mourik bij ons binnenkomt, dan staat iedereen op scherp en gaan we vol aan de slag. Het is dan echt puzzelen om het zo goed mogelijk te regelen, maar in negen van de tien gevallen lukt het meteen om onze klant te helpen.


Wat wij voor Mourik doen, doen wij natuurlijk voor al onze klanten. MAINsupport is altijd nauw betrokken en acteert razendsnel. Daarmee maken wij het verschil en kunnen klanten blind op ons vertrouwen.”


Op dit moment zijn twee monteurs van MAINsupport aan het werk bij Mourik Infra in Echt. Eén daarvan is Max Takacs. Marc Jennen: “Max werkt op dit moment zo’n zes weken voor Mourik en wij zullen zijn expertise en inzet nog wel een aantal weken nodig hebben. Max heeft voor ons een aantal buitenprojecten gedaan en is nu binnen aan het assembleren.”


De 35-jarige Max Takacs is woonachtig in Sittard en heeft een dochtertje van negen jaar en een zoontje van zeven. Opgeleid tot werktuigbouwkundige heeft Max tal van opleidingen en cursussen gedaan en heeft hij ook ruime ervaring in lassen en elektrotechniek.


Max Takacs


Ik heb afwisseling nodig in mijn werk Max Takacs: “Ik werk nu ongeveer zes jaar als monteur voor MAINsupport. Daarvoor was ik lasser bij de Gasunie en werkte ik als constructiebankwerker en lasser bij een constructiebedrijf in Maastricht. Omdat ik erg houd van afwisseling in mijn werk, heb ik destijds de overstap gemaakt naar MAINsupport. Ik ben niet iemand die vijf of tien jaar hetzelfde werk kan blijven doen. Op een bepaald moment heb ik wel zo’n beetje alles gezien en gedaan en dan word ik onrustig. MAINsupport is dan de ideale werkgever die mij afwisseling in werk bezorgt.”


“Maar er is meer waar ik heel tevreden over ben. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd in ploegendiensten gewerkt, maar wilde ik daar op een bepaald moment mee stoppen omdat ik graag zoveel mogelijk tijd wil doorbrengen met mijn gezin. MAINsupport stond hier voor open en samen hebben wij dat destijds opgepakt. Nu draai ik alleen nog maar dagdiensten en dat is heel fijn.”MAINsupport investeert in de kennis en kunde van hun personeel Max gaat verder: “Via MAINsupport heb ik tal van cursussen gedaan, zoals elektrotechnisch schakelen, hydrauliek en pneumatiek. Deze week kreeg ik van Leroy Theunissen een bericht dat ik kan aansluiten bij een NEN3140 veiligheidscursus in Geleen. Zo’n cursus is dan niet verplicht, echter wel heel leerzaam. Dus die ga ik volgen. MAINsupport investeert in de kennis en kunde van hun personeel.”


“Ook in het verzorgen van gereedschappen en kleding en in de organisatie van evenementen en feestjes scoort MAINsupport hoge ogen. Ze doen echt heel veel voor hun medewerkers en dat valt bij iedereen goed in de smaak. Ik kan geen vergelijkingen maken met andere detacheringsbureaus, maar naar mijn gevoel en ervaring doet MAINsupport het heel goed. Ik zou anderen zeker aanraden om bij MAINsupport te gaan werken.”


 

MAINsupport kan altijd gedreven en enthousiaste vakmensen gebruiken zoals Max Takacs.

Benieuwd naar wat MAINsupport voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Comments


bottom of page