top of page
  • Marco Franssen, als zzp'er werkzaam voor MAINsupport:

"MAINsupport geeft zzp’ers een stevig zetje in de rug"

Dat zowel klanten als medewerkers van MAINsupport lovend zijn over het bedrijf, dat heeft u in de afgelopen nieuwsbrieven en video’s kunnen lezen en zien. Maar wist u dat ook zzp’ers prima op hun plaats zijn bij MAINsupport? Lees hier het succesverhaal van zzp’er Marco Franssen.


Marco Franssen


De 28-jarige Marco Franssen woont met zijn vriendin en hondje in Maasmechelen (B). De buurman van Marco is als zzp’er werkzaam bij MAINsupport en adviseerde Marco om ook eens contact op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan, in oktober 2021 vond het eerste gesprek plaats en sindsdien werkt Marco bijna fulltime voor MAINsupport.

Marco Franssen: “Als afgestudeerd automechanicus heb ik zo’n 8 jaar als automonteur gewerkt in diverse garagebedrijven voordat ik de stap zette om zelfstandig ondernemer te worden. Omdat ik moeite had om aan opdrachten te komen en mijn eigen bedrijf serieus van de grond te krijgen, werkte ik de eerste jaren deels in loondienst en deels zelfstandig. Ik wilde graag fulltime zzp’er zijn, maar vond het moeilijk om in contact te komen met mogelijke nieuwe klanten. Totdat mijn buurman - die ook zzp’er is - mij vertelde dat hij werkte voor MAINsupport. Zijn positieve verhalen en goede ervaringen met het bedrijf uit Koningsbosch waren voor mij redenen genoeg om contact op te nemen en met hen in gesprek te gaan.”

De kwaliteiten van Marco Franssen en MAINsupport bleken vervolgens naadloos op elkaar aan te sluiten. Dat was het startschot van een goede samenwerking.

“Vanaf dat moment is het allemaal heel snel gegaan. MAINsupport heeft mij gigantisch geholpen in het starten van mijn eigen bedrijf. Door hun sturing en coaching en de kansen die zij mij boden, heb ik veel praktijkervaring kunnen opdoen en ben ik gegroeid in mijn vak als werktuigbouwkundige. Ik ben momenteel fulltime zzp’er en heb sinds oktober 2021 via MAINsupport bij tal van opdrachtgevers gewerkt, zoals Wienerberger Thorn, Wienerberger Brunssum, Mosa, E-Max, Vandersanden en Vekoma. Op dit moment werk ik bij Mourik Infra BV aan de revisie van de nivelleersystemen van de schutsluis van Sluis- en stuwcomplex Linne. Een hele interessante en uitdagende opdracht!”


“De samenwerking met MAINsupport verloopt goed en ik ben erg blij dat zij mij hebben geholpen om mijn eigen bedrijf goed op te starten. Ze bieden voldoende vrijheid en staan altijd voor me klaar. Ben je zzp’er in de techniek en wil je jouw bedrijf laten groeien? Neem dan zeker eens contact op met MAINsupport. Ik ben ervan overtuigd dat een samenwerking met hen jou geweldig goed gaat bevallen”, aldus Marco Franssen.Comentarios


bottom of page