top of page
  • Personeelsleden van MAINsupport in de watten gelegd:

Kerst-Inn 2022

Op 10 december jongstleden vierde MAINsupport haar jaarlijkse Kerst-Inn en dit jaar kozen we ervoor om het feest in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch te vieren. Het was voor ons de tweede keer dat we voor deze prachtige locatie kozen. Mooi detail: daar waar Covid-19 twee jaar lang roet in het eten gooide, was het dit jaar weer voor het eerst dat we onze Kerst-Inn konden vieren. Wat hebben we genoten! Al onze monteurs en hun aanhang werden vanaf 18.30 uur welkom geheten, buiten bij een vuurkorf en een lekkere aperitief.


Toen ook onze laatste gasten waren gearriveerd, gingen we met z'n allen naar binnen waar de feestzaal prachtig was versierd en was ingericht met zogenoemde 'zit- en hangplekken'.Eenmaal binnen genoot iedereen van een smakelijke amuse waarna rond de klok van 20.00 uur het buffet werd geopend.
Tijdens de feestavond ontvingen alle monteurs een goed gevuld kerstpakket en ook de dames werden uiteraard niet vergeten. Zij werden bedankt voor al hun steun en toewijding, ditmaal met een cadeautje van blokjesbox.nl.


Na het eten en voordat het feest écht losbarstte, stonden vier jubilarissen centraal. Deze heren zijn allen vijf jaar in dienst van MAINsupport.


Namens MAINsupport feliciteren wij jullie met jullie 5-jarige jubileum. Wij bedanken jullie voor alle inzet en jullie staat van dienst. Geniet van het mooie boeket bloemen en de bijbehorende dinercheque die wij jullie mochten aanbieden.
Comments


bottom of page