top of page
  • Marco Peelen, als werktuigbouwkundig zzp’er werkzaam voor MAINsupport:

“Het is fijn werken voor MAINsupport en dat mag iedereen weten!"

Marco Peelen, als werktuigbouwkundig ZZP’er werkzaam voor MAINsupport


Wie is Marco Peelen? De 51-jarige Marco Peelen uit Landgraaf is een bezige bij. Naast het feit dat hij getrouwd is en een dochter en zoon heeft, onderhoudt Marco met veel liefde zijn tuin, slaat hij al 43 jaar de kleine trom in een muziekvereniging en speelt hij ruim 33 jaar biljart. En Marco is een drukke ZZP’er, een Zelfstandige Zonder Personeel. Al meer dan 12 jaar.


Waarom koos je destijds voor het ZZP-schap? Marco Peelen: “Toen het bedrijf waar ik voor werkte in 2008 door de crisis failliet ging en ik daardoor mijn baan verloor, kreeg ik het advies om voor mezelf te beginnen. Dat is wellicht de beste keuze in mijn leven geweest. ZZP’er zijn betekent voor mij afwisseling en vrijheid. Ik heb enkele vaste klanten waar ik beurtelings voor werk. Die dynamiek en die afwisseling in montagewerk, dat bevalt mij enorm.”


Marco gaat verder: “Ik werk nu ruim vijf jaar voor MAINsupport, werd destijds door iemand getipt om met hen te gaan praten en sindsdien werken we nauw samen. Op dit moment verricht ik namens MAINsupport las- en revisiewerkzaamheden bij het bedrijf E-MAX BILLETS in Kerkrade. MAINsupport laat mij vrij om mijn eigen ZZP-werkzaamheden te doen en te plannen. Dat is een geweldige eigenschap van hen. Ik heb een aantal klanten en zal toch zo af en toe bij iedereen aan de slag moeten om hen niet als klant te verliezen. Daar heeft MAINsupport alle begrip voor en daar werken ze prima in mee. MAINsupport geeft mij de vrijheid om zelf mijn werk en mijn uren te bepalen.”
Wat spreekt jou nog meer aan in de samenwerking met MAINsupport? “Als ZZP’er word ik door MAINsupport op exact dezelfde manier behandeld als hun eigen vaste personeel. Ik word uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue, krijg een kaartje als ik jarig ben en men leeft mee en steunt in moeilijke tijden. Zoals bijvoorbeeld twee jaren geleden toen ik in twee weken tijd mijn beide ouders verloor. De mensen van MAINsupport hebben mij in die tijd enorm gesteund. Ze zijn super sociaalvoelend en hebben écht hart voor hun mensen.”


Kun je andere ZZP’ers aanraden om met MAINsupport samen te werken? Absoluut! Het is geweldig fijn samenwerken met MAINsupport en wel om de volgende drie redenen:

  1. MAINsupport biedt zekerheid: ze zeggen wat ze doen, komen hun afspraken altijd na en betalen op tijd. Ik heb met hen nooit iets vervelends meegemaakt.

  2. Mijn collega’s van MAINsupport zijn schappelijk en sociaal, zijn altijd bereid tot overleg en bieden hulp en steun.

  3. Er heerst een hele prettige sfeer, de mensen zijn in orde, de collega’s bij MAINsupport zijn super.

Het is een totaalplaatje van een firma die heel goed bezig is en waar het fijn is om voor te werken. Dat is het beeld dat ik van MAINsupport heb. Ze verdienen het dat we dit gevoel aan anderen over brengen”, aldus een zeer tevreden Marco Peelen.
Commenti


bottom of page