top of page
  • Ramon Caubo, Maintenance Manager bij Mora Produktie B.V.:

"Geen gladde businessjongens bij MAINsupport, maar vakkundige techneuten"

Zo beschrijft Ramon Caubo, Maintenance Manager bij Mora Produktie B.V. uit Maastricht zijn ervaringen met de directie en medewerkers van MAINsupport. "Het zijn allemaal mensen afkomstig uit de techniek, die weten waar het over gaat. Zij snappen perfect welke expertise een klant nodig heeft en koppelen deze klant aan de juiste monteur. Wij als Mora hebben via MAINsupport nog nooit een slechte monteur gehad."


Ramon Caubo gaat verder: "Daar komt bij dat MAINsupport een typisch Limburgs bedrijf is, wij letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreken en MAINsupport zeer korte lijnen onderhoudt met haar klanten. Daar hechten wij veel waarde aan en daarom kiezen wij voor MAINsupport!"


Snackfabrikant Mora is al sinds 1973 gevestigd in de Beatrixhaven in Maastricht. De laatste 10 jaar maakt Mora dankbaar gebruik van de vakmensen van MAINsupport


Een van die vakmensen is Melvin Huijskens, 29 jaar en woonachtig in Posterholt. Melvin werkt nu ruim één jaar via MAINsupport bij Mora en dat bevalt hem supergoed.


"Na het afronden van mijn opleiding Elektrotechniek aan Sint-Jansberg in Maaseik ben ik vrijwel meteen in dienst gegaan bij MAINsupport. Dat was afgelopen augustus op de kop af 10 jaar geleden", aldus Melvin.


Melvin Huijskens


Melvin: "Dat ik al meer dan 10 jaar bij MAINsupport werk zegt alles over hoe ik mij daar thuis voel. MAINsupport is een top en gaaf bedrijf. Ik kan iedereen aanbevelen om bij ons te komen werken. De werknemer wordt op de eerste plaats gezet en dat waardeer ik enorm. Minimaal viermaal per jaar wordt er iets georganiseerd voor alle medewerkers en aangesloten zzp-ers. Dan is iedereen bij elkaar en dat is goed voor de teamspirit. De ene keer gaan we uiteten, een andere keer weer gaan we bijvoorbeeld karten. Bij MAINsupport zijn wij één grote familie."


"Niet alleen zijn de sfeer en de waardering in orde bij MAINsupport, ook andere zaken zijn goed geregeld. Zo hoef ik maar te bellen of te mailen als ik nieuw gereedschap nodig heb of mijn werkkleding kapot is en ik krijg meteen nieuwe spullen. Maar ook als je privé een probleem hebt, proberen ze altijd met je mee te denken en hulp te bieden, wat dan ook. Dat is echt top."


Melvin aan het werk bij Mora


Melvin werkt bij Mora in een vijfploegendienst. Samen met drie andere monteurs vormt hij de storingsploeg. "Ik heb fijne collegamonteurs in mijn ploeg. Zij beschouwen mij als een volwaardige collega, als iemand van hun team. Dat voelt prima", aldus Melvin.


In het verleden heb ik via MAINsupport bij een paar andere bedrijven gewerkt, maar het werken hier bij Mora bevalt mij tot nu toe het beste. Het werk is heel divers en afwisselend. Ik leer nog iedere dag en ben blij met mijn team."


Van links naar rechts: Ralph Andriën (Teamlead storingsdienst Technische Dienst Mora), Melvin Huijskens (monteur MAINsupport) en Ramon Caubo (Maintenance Manager Mora)

コメント


bottom of page