top of page
  • Eigen monteurs MAINsupport super tevreden:

Elektrocursus groot succes

MAINsupport heeft in samenwerking met Tom de Goede een deel van haar W-monteurs een training in elektromotoren en frequentieregelaars aangeboden. Dit om ervoor te zorgen dat de huidige W-monteurs breder inzetbaar zijn bij de klanten van MAINsupport. Want het draait steeds meer om allround vakmanschap.


Op drie zaterdag kwamen de monteurs bij elkaar en stonden de volgende lesonderdelen op het programma:

  • zaterdag 21 januari: E-motoren en aansturing, met o.a. de verschillende voorkomende elektromotoren in de industrie en het inzoomen op de a-synchrone kortsluitankermotor als meest gebruikte (95%) e-motor in de industrie incl. het verhelpen van storingen en de verschillende vormen van aansturing;

  • zaterdag 28 januari: Frequentieregelaars en soft starters, met o.a. algemene kennis, de werking en het monteren en aansluiten;

  • zaterdag 4 februari: Praktijk en programmeren.
Zowel docent Tom de Goede als ook de deelnemende W-monteurs waren zeer positief over deze drie trainingen. Er wordt zelfs nagedacht over een vervolgcursus.


MAINsupport investeert in de kennis en know-how van haar medewerkers zodat deze nog beter en breder onderlegd zijn in hun werk bij klanten.


コメント


bottom of page