top of page
  • MAINsupport

Een zeer geslaagde Kerst-Inn 2023

Op zaterdag 9 december 2023 stond onze jaarlijkse Kerst-Inn op de kalender: een kerstfeest voor alle collega's van MAINsupport met hun partners.


Dit jaar was gekozen voor de locatie Biesenhof Restaurant en Events in Geleen. Een feestelijke en gezellige locatie waar we met een fijne grote groep hebben genoten van een gezellig samenzijn.


Nadat iedereen feestelijk was ontvangen met een aperitiefje en een klein hapje, heetten John Leurs en John Theunissen alle aanwezigen van harte welkom.


Daarna werd het overheerlijke diner- en dessertbuffet geopend en kon iedereen smullen van al het lekkers dat Biesenhof voor ons had klaargemaakt.

Tijdens de feestavond zijn de volgende jubilarissen en pensionarissen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange toewijding aan MAINsupport.


Onze jubilarissen: 


  • Theo Stals - 10 jaar in dienst.

 

  • Roland Olzheim - 10 jaar in dienst.

 

  • Bert Soetelmans - 5 jaar in dienst.

 

  • Mario Kusters - 5 jaar in dienst.

 

  • Nollie Verstappen - 5 jaar in dienst.

Namens MAINsupport feliciteren wij jullie met het 5-jarige jubileum. Wij zijn dankbaar voor jullie trouwe staat van dienst. Geniet van het mooie boeket bloemen en de bijbehorende dinercheque die wij jullie hebben aangeboden. 


 

Onze pensionarissen: 


  • Gerard van Geneijgen - per 13-11-2023 met pensioen.

 

  • Detlef Reinhardt - per 20-06-2023 met pensioen.


Een welgemeende dank je wel aan beide heren pensionarissen, wat hebben wij geboft met jullie als collega's. Na al die jaren van toewijding en hard werken hebben jullie de rust en vrije tijd dik verdiend. Geniet van jullie pensioen. Proficiat!
Na deze huldigingen kon het feest echt beginnen. We hebben samen genoten van een heerlijke avond. Bij het afscheid aan het einde van de avond kregen alle medewerkers een goed gevuld kerstpakket en mochten de partners kiezen uit een cadeaupakket van Rituals.Bedankt iedereen voor de geslaagde avond!

Comentarios


bottom of page