top of page
  • Kevin McLean, Technical Manager bij Sekisui Jushi Strapping BV

“Bij MAINsupport kan alles; gaat niet bestaat niet. Dat is heel fijn!”

Aldus Kevin McLean, Technical Manager bij Sekisui Jushi Strapping BVHet was in 2015 toen elektrotechnisch monteur Piet Moors namens MAINsupport zijn eerste klussen mocht uitvoeren bij Sekisui Jushi Strapping in Roermond. In die afgelopen acht jaar is er heel veel gebeurd en veranderd, maar is Piet nog steeds een betrouwbare vaste factor in de Technische Dienst van de producent en leverancier van omsnoeringsband.Een voortreffelijke samenwerking Kevin McLean, Technical Manager bij Sekisui Jushi Strapping BV: “Op dit moment bestaat onze TD uit vier eigen mechanische monteurs en één eigen elektricien. Die ene elektricien dat ben ikzelf. Door alle bijkomende werkzaamheden als Technical Manager ben ik heel blij met elektrotechnicus Piet Moors van MAINsupport. Ik kan alles aan hem overlaten, Piet werkt volledig zelfstandig. Hij heeft zelfs de wachtwoorden van mijn laptop en kan indien nodig materialen bestellen. Dat typeert onze voortreffelijke samenwerking. Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan, Piet heeft alles onder controle en neemt volwaardig de meeste taken van mij over.”Piet Moors werkt twee dagen per week voor Sekisu Jushi in Roermond en de overige drie dagen namens MAINsupport bij een bedrijf in Venlo. Die flexibiliteit bevalt Piet prima.


Piet Moors


De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed Piet: “Ik heb mijn leven lang niets anders gedaan dan elektrotechniek. Na het afronden van de LTS ben ik met 17 jaar gaan werken. Ik had geen zin meer om verder te leren, ik wilde met mijn handen werken. Dat doe ik dus inmiddels al bijna 44 jaar.


Ik vind de combinatie van werken bij twee bedrijven erg fijn. In het verleden heb ik namelijk altijd rondgezworven. Dan weer bij dit project, dan weer bij die klant. Die afwisseling heb ik nodig en die vind ik bij MAINsupport. De hele week op één en dezelfde plaats is niets voor mij.


Daar komt bij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden bij MAINsupport heel goed zijn. Genoeg redenen dus waarom ik nooit meer wegga bij MAINsupport.”Flexibiliteit is één van de voordelen van MAINsupport Kevin McClean: “MAINsupport en Piet Moors denken heel goed met ons mee. Als er bij ons meer werk is, dan kan Piet gemakkelijk switchen en werkt hij meer voor ons. Maar andersom natuurlijk ook, als Piet in Venlo meer dagen moet draaien, werken wij daar ook aan mee. Het is een samenspel en wij werken heel goed samen, vind ik.


Deze flexibiliteit is een van de voordelen van samenwerken met MAINsupport. Bij MAINsupport kan alles. Gaat niet, bestaat niet. Dat is heel fijn. Het is best lastig om de enige elektricien te zijn hier. Maar met Piet erbij is dat probleem helemaal opgelost.”Geven en nemen Piet Moors: “Wil je weten hoe zelfstandig ik mag werken voor de klanten van MAINsupport? In Venlo ga ik bijvoorbeeld weleens op zondagochtend zaken voorbereiden of afronden. Ik heb een sleutel van het bedrijf en de code van het alarm. Maar ook hier bij Sekisui Jushi kom ik soms ’s avonds terug om iets om te bouwen, wat overdag niet kon. Ik heb daar geen moeite mee en de klant vertrouwt mij volledig.


Het is geven en nemen. Ik heb een poosje geleden een longembolie gehad. Er was toen zoveel interesse en aandacht vanuit MAINsupport, dat deed mij echt heel goed. Ze pushten me niet, maar waren erg meelevend. Een topwerkgever dus, waar ik graag een stapje harder voor loop, bijvoorbeeld als ik een keer ’s avonds een project moet afronden bij Sekisui Jushi.”Kommentarer


bottom of page