Recent is de Koninklijke Metaalunie bij ons geweest om ons te interviewen over de samenwerking tussen MAINsupport B.V. en RevisieBedrijf Zuyd.


MAINsupport uit Koningsbosch en RBZuyd uit Maastricht worden als één bedrijf centraal aangestuurd door een gezamenlijke directie.

Toch hebben beide bedrijven elk hun eigen expertisegebied. Zo heeft MAINsupport als industrieel dienstverlener een jarenlange ervaring in het aanbieden van personele mankracht met elektrotechnische en werktuigbouwkundige specialisaties op locatie van de klant, en levert RBZuyd de fysieke technische middelen vanuit de disciplines engineering, verspanen, constructie en gespecialiseerde montage.


De intensieve samenwerking tussen beide bedrijven en het centraal aangestuurd worden door één directie biedt klanten een unieke totaal ontzorging. Alles in één hand en alles via één aanspreekpunt. Alle gewenste en noodzakelijke expertises zijn aanwezig, inclusief een perfect functionerende werkplaats en medewerkers die op locatie van de klant inzetbaar zijn.


Wij noemen dat Totaal Onderhoud Management.
Klik op onderstaande link om dit artikel te downloaden.


SAMENWERKING MAINSUPPORT-RBZUYD
.pdf
Download PDF • 653KB


47 keer bekeken