top of page
MAINsupport-zzp.jpg
MAINsupport decoratie.jpg

Gezocht
Ervaren zzp'ers

Een groeiend bedrijf is altijd op zoek naar goede mensen, nieuw talent. Houd je van uitdaging en afwisseling? Vind je het leuk om voor de klant de beste technische oplossingen te bedenken? En ben je nieuwsgierig naar moderne en nieuwe technieken? Maak dan kennis met MAINsupport.

Ben jij een ervaren ZZP’er met een elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige achtergrond en ben je op zoek naar nieuwe projecten/opdrachten? Wij helpen jou graag verder!

 

MAINsupport zet ZZP’ers in bij haar klanten in de industrie. Dit voor zowel kortstondige als langdurige opdrachten. Wij stellen jou graag ons netwerk ter beschikking in jouw zoektocht naar een nieuwe opdracht of project.

 

Welke voordelen heb jij als ZZP’er als je werkt via MAINsupport?

MAINsupport neemt jou het acquisitiewerk uit handen zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.  MAINsupport kan ook voor alle administratieve werkzaamheden zorgen. MAINsupport betaald jouw facturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Geïnteresseerd?

Wij maken graag kennis met jou. Kijk op www.mainsupport.nl of neem contact op met: Silvia van Emmerik +31 475 302 416 of stuur een mail met jouw CV naar hr@mainsupport.nl

bottom of page